Seemann-srl-logo-wit

Op bewijs gebaseerd 

Consulting

Ernst Seemann SRL

Merkontwikkeling en -beheer

Welkom op onze website. Het is leuk en zeker geen toeval dat je hier terecht bent gekomen. Vanaf hier kunnen wij u begeleiden. Ernst Seemann is van het gelijknamige kruidenierswinkeltje van mijn grootvader uitgegroeid tot een adviesbureau dat bedrijven en instellingen kan helpen boodschappen te sturen om resultaten te boeken. Op het raakvlak tussen bedrijfsleven, politiek en burgers zijn wij ervaren adviseurs en doeners die samen met onze klanten hun doelen formuleren, scherpstellen en bereiken. Onze diensten variëren van verkoopondersteunende public relations, public relations, public affairs en effectieve reclamecampagnes.

Neem contact met me op voor een persoonlijk, vrijblijvend eerste consult.

Thomas Philipp Reiter
Managing Partner

Onze diensten

Vertegenwoordiging van belangen

Bent u op zoek naar aandacht voor uw zaak, uw product of uw instelling van politici, journalisten of potentiële klanten? Wij spreken zowel uw taal als die van uw doelgroep en vertalen van de ene naar de andere. We zijn gespecialiseerd in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Liechtenstein, maar ook in België, Nederland en Luxemburg.

Demoscopie

Opinie- en sociaal onderzoek vormt de basis van de wetenschappelijke bevindingen waarop onze adviesdiensten zijn gebaseerd. Door middel van representatieve kwalitatief-kwantitatieve enquêtes en analyses kennen we het consumenten- of kiezersgedrag in de doelgebieden nauwkeurig. Hiervoor werken we nauw samen met het gerenommeerde instituut voor opinieonderzoek INSA Consulere.

Uitgeverij

Je kunt profiteren van onze journalistieke en uitgeefervaring, die leidt tot regelmatige publicaties, drukwerk, boeken en mediabijdragen op radio en televisie. Of het nu gaat om een script, persbericht of nieuwsbrief: we schrijven met inlevingsvermogen, deskundigheid en begrijpelijkheid. Wat mensen graag lezen, heeft impact.

Heb je een verzoek?
Neem gerust contact met ons op.

Sterke merken,
waarvoor we graag werken